Trainingsdag en reünie voor oud-deelnemers in Amersfoort op 6 april 2024

10 jaar HandbikeBattle!

10 jaar HandbikeBattle!

Dit jaar is de 10e editie van de HandbikeBattle! En dat vieren we ook in Nederland. Zaterdag 6 april is er een trainingsdag, een officiële presentatie van de teams van 2024 en een reünie voor oud-deelnemers. Alle deelnemers van de HandbikeBattle van 2024, oud-deelnemers, buddies en begeleiders zijn van harte welkom. Het programma is van 11.00 – 17.00 uur.

Deze dag is mede mogelijk dankzij onze hoofdpartner Uniek Sporten, Fonds Gehandicaptensport en het Ministerie van Defensie / Staff Invictus Team NL.
Voor de teamdeelnemers, hun buddies en begeleiders start het programma om 11.00 uur. Vanaf 13.00 uur (na de lunch) zijn de individuele deelnemers, de oud-deelnemers, hun buddies of begeleiders en het publiek welkom.


Prachtige locatie

We zijn te gast op de Vlasakkers, een prachtig (afgesloten) terrein van Defensie, compleet met hoogtemeters. Het adres: B. Wuytierslaan 198, 3818 LN Amersfoort.


Voorwaarden en kosten

Inschrijving is verplicht. Omdat we op een terrein van Defensie verblijven, hebben we ook het nummer van je ID-kaart, paspoort of rijbewijs nodig. En op 6 april moet je je identiteitsbewijs bij je dragen. Ben je chauffeur van de auto waarmee je komt, dan ben je ook verplicht om het kenteken op te geven. Voor de trainingsdag en de reünie hoef je niet te betalen.


Jubileumshirt

Ter gelegenheid van het jubileum hebben we een jubileumshirt laten maken. Op het shirt staan alle namen van de deelnemers van de 10 edities. Je kunt dit vooraf bestellen. De kosten zijn €20. LET OP: schrijf je vóór 1 maart in en betaal het shirt direct (NL82RABO0386153639 t.n.v. Stichting Handbike Events o.v.v. jubileumshirt en voor- en achternaam). Als je na 1 maart betaalt, bestellen wij het shirt helaas niet voor je. Als je je na 1 maart inschrijft, kan je geen shirt meer bestellen.

Meer nuttige informatie vind je hier. Lees het tijdig en zorgvuldig, want anders kom je misschien niet langs de strenge controle bij de kazernepoort!

14-02-2024
Wil je regelmatig interessant handbike­nieuws ontvangen?
Laat dan hier je gegevens achter en ontvang regelmatig de Handbiken.nl Nieuwsbrief!
Overig nieuws