GTM Blackbird Handbike

Ben jij klaar om je handbikerepertoire naar een hoger niveau te tillen? Dan is deze GTM Blackbird jouw ultieme metgezel! De ultieme krachtpatser voor avontuurlijke ritten! Hier zijn enkele redenen waarom deze handbike een absolute must-have is:

  1. GTM Blackbird Prestaties: Ontworpen voor extreme atleten en slechts 4 jaar actief gebruikt, inclusief meerdere deelnames aan de Handbike Battle. Deze handbike heeft bewezen dat hij de uitdaging aankan en staat te popelen om nog meer epische avonturen te beleven.
  2. Mountainbike-wielaanpassing: Het voorwiel is speciaal aangepast met een mountainbike wiel, waardoor je zelfs de ruigste terreinen moeiteloos kunt trotseren. Maar maak je geen zorgen, het originele wiel is ook nog aanwezig voor wanneer je de meer traditionele routes verkiest.
  3. Onderhouden door Wings Technology: Deze handbike is altijd met liefde onderhouden door Wings Technology, dé handbike-expert van Nederland. Je kunt erop vertrouwen dat deze schoonheid in topconditie verkeert en klaar is voor al je avonturen.
  4. HandbikeBattle-klaar: Met deze handbike heb je de mogelijkheid om indrukwekkende tijden neer te zetten tijdens de Handbike Battle. Hij heeft al meerdere malen bewezen dat hij minder dan 3 uur kan halen, waardoor je gegarandeerd een voorsprong hebt op de concurrentie.
    Wacht niet langer en grijp deze kans om je handbike-ervaring naar nieuwe hoogten te brengen! Neem vandaag nog contact op om deze GTM Blackbird Handbike te bemachtigen en bereid je voor op onvergetelijke avonturen op de weg en daarbuiten. 

Interesse of vragen?

E-mail: rvanzijverden@hotmail.com