Meld je aan en doe mee

Nieuw: Tref andere handbikers via Trefpunt.

Handbiken.nl heeft iets nieuws: Trefpunt. Trefpunt is de community van handbikend Nederland en omstreken. Handbikers vinden elkaar op Trefpunt en Trefpunt brengt je in contact met andere handbikers. En jij kunt daar deel van uitmaken!

Trefpunt is leuk, sportief contact: je vindt iemand om samen te handbiken. Het contact kan ook nuttig zijn: je legt een praktische, technische of privé-vraag voor. En via Trefpunt krijg je antwoord. Omgekeerd reageer jij op uitnodigingen en vragen van anderen.
 

Wat heb ik aan Trefpunt? Voorbeeld 1

"Ik zoek iemand in de buurt om af en toe samen te gaan handbiken."

Dan ben je bij Trefpunt op het juiste adres! Doordat andere handbikers hun profiel hebben aangemaakt, en zoveel mogelijk zichzelf hebben beschreven (waar ze wonen, welk type handbiker ze zijn etc.) kan jij ze makkelijk vinden in een lijst of op de kaart. Hoe meer handbikers zich aanmelden, des te groter is de kans dat jullie elkaar vinden.

Wat heb ik aan Trefpunt? Veel! In dit bericht zie je drie praktische voorbeelden. Meld je eerst aan bij Trefpunt en maak een uitgebreid profiel aan. Je doet gelijk mee!
 

Wat heb ik aan Trefpunt? Voorbeeld 2

"Ik ga zaterdag een mooie route op de Utrechtse Heuvelrug biken. Wie gaat er mee?"

Leuk idee! Dit idee kun je als bericht plaatsen op Trefpunt. Je kunt aangeven welke dag je dit idee wilt uitvoeren, en met welke snelheid. Zo kun je met gelijkgestemden een leuk dag ervan maken samen! Mensen kunnen reageren door aan te geven dat ze mee willen doen. 

Binnen Trefpunt kun je zien wie er nog meer meedoen, welke clubs zich er presenteren en (binnenkort) ook welke organisatoren. Misschien ontdek je op de kaart dat er meer handbikers in jouw buurt wonen dan je had gedacht! Als daar toestemming voor gegeven is, kun je die 'nieuwe' handbiker ook een privebericht sturen. Tenslotte kun je (openbare) berichten plaatsen en reageren op de berichten en reacties van anderen.
 

Wat heb ik aan Trefpunt? Voorbeeld 3

"Ik woon in Renesse en heb sinds kort een aankoppelhandbike. Ik train wel eens, maar het waait hier altijd zo hard. Ik moet bewegen om niet te zwaar te worden. Wat is wijsheid?"

Slim als je deze vraag op Trefpunt stelt! Er zijn vast wel handbikers ervaringsdeskundig genoeg om jou te helpen. Jij kunt deze vraag bij de Berichten plaatsen en anderen kunnen daarop reageren en hun ervaringen met jou delen. Wie weet help je een heleboel andere handbikers die hetzelfde probleem hebben!

Trefpunt is er voor jou! Trefpunt is net nieuw. Mocht je nog zaken tegenkomen of mocht je suggesties hebben, kijk dan bij Meestgestelde vragen of neem contact met ons op! Veel plezier!
16-06-2017
Overig nieuws

Met wetenschappelijke onderbouwing

Alle voordelen van handbiken

Laura de Vaan bij haar afscheid als topsporter:

’Ik ben vooral trots, maar ik had graag op een ander moment afscheid genomen.’
NHC Rotterdam in beeld
NK Para-cycling in bewegend beeld

Wegkampioenen 2020 bekend

Mooie strijd op Nedereindse Berg in Utrecht in woord en beeld

'Eindelijk weer een wedstrijd'

Tijdritkampioenen 2020 bekend