Johan Reekers zoekt kandidaten

Paralympische WK-gangers gezocht voor KNWU Alumni

Paralympische WK-gangers gezocht voor KNWU Alumni
Topwielrenners met WK- of Paralympische ervaring kunnen lid worden van KNWU Alumni. Handbiker Johan Reekers zit namens de Paralympische renners  in het bestuur van deze alumnivereniging.

Zelf omschrijven de alumni het doel van hun vereniging als volgt: 'KNWU Alumni willen op basis van kennis, ervaring en betrokkenheid een positieve en waardevolle bijdrage aan de Nederlandse wielersport leveren. Wij zijn een verbindend netwerk dat voorgaande generaties wielrenners eert en respecteert en nieuwe generaties inspireert en enthousiasmeert. Door te adviseren en organiseren verspreiden wij de ware wielerpassie.'

Johan Reekers, die zelf al decennialang aan Paralympische en wereldkampioenschappen deelneemt, vraagt toprenners uit het handbiken, tandemmen, cycling en tri-cycling om ook lid te worden. Je kunt jezelf aanmelden, op voorwaarde dat je deelgenomen hebt aan een Wereldkampioenschap of de Paralympische Spelen. De eerste bijeenkomst van de alumni is op 28 februari tijdens het WK Baanwielrennen in Apeldoorn.

 
08-02-2018
Wil je regelmatig interessant handbike­nieuws ontvangen?
Laat dan hier je gegevens achter en ontvang regelmatig de Handbiken.nl Nieuwsbrief!
Overig nieuws