Ronde van Drenthe - inclusief de VAM-berg

Toertocht van 25 of 47 km

Toertocht van 25 of 47 km

De handbikers en aangepaste fietsers kunnen dit jaar kiezen uit routes van 25 of 47 km. Deelnemers rijden een groot deel van het parcours van de professionele wielrenners. Natuurlijk zit de beroemde en beruchte VAM-berg in het parcours. Handbikers kunnen er voor kiezen niet over, maar langs de berg te rijden.


De start is vanuit MFC De Magneet, Grote Beer 20 in Hoogeveen. Een nieuwe startlocatie dus. Het MFC is ruim en goed toegankelijk en beschikt over aangepaste toiletten. Voor de handbikers wordt een aparte parkeerplek naast het MFC aangegeven. Inschrijfkosten zijn gelijk aan voorgaande jaren en gratis voor handbikers, aangepaste fietsers en buddies.


De start en finish zijn bij MFC De Magneet, Grote Beer 20 in Hoogeveen. De verschillende routes met afstanden van 25 en 47 km zijn voor het eerst niet bepijld. De voorinschrijvers krijgen de routes toegestuurd en 's ochtends liggen ze bij de start om geüpload te worden.


Perfecte verzorging

U wordt bij start/finish en onderweg perfect verzorgd. Na afloop ligt er een speciale attentie voor u klaar. Deelname is gratis! De starttijd van de afstanden is tussen 09.00 - 09.30 uur. Uiterlijk 09:30 dient u gestart te zijn i.v.m. de wedstrijden. De controle bij de finish sluit om 14:00 uur.


Aanmelden aangepast fietsen: GRATIS inschrijven kan hier. We willen graag dat ook buddy’s (helpers op de fiets) zich inschrijven.


De organisatie van de ‘Toertocht Aangepast Fietsen’ van de Ronde van Drenthe is in handen van de Stichting Ronde van Drenthe in samenwerking met SportDrenthe.

19-01-2023
Wil je regelmatig interessant handbike­nieuws ontvangen?
Laat dan hier je gegevens achter en ontvang regelmatig de Handbiken.nl Nieuwsbrief!
Overig nieuws